"Джон Сноу" лікується від стресу та алкоголізму через фінал "Гри Престолів", - ЗМІ

Британський актор Кіт Герінґтон, популярність якому принесла роль бастарда Джона Сноу в серіалі "Гра престолів", намагається впоратися з алкоголізмом і стресом у реабілітаційному центрі в Коннектикуті

Місяць перебування в клініці обійшовся акторові в 120 тисяч доларів. Про це повідомляє видання Page Six.

"Він [Кіт Герінґтон] зрозумів, що "це кінець", це було те, над чим вони так старанно працювали протягом кількох років. Він знаходиться в клініці через стрес, виснаження і алкоголізм. Харінгтон вирішив використати перерву в своєму графіку, як можливість провести деякий час в оздоровчому центрі, щоб вирішити деякі свої проблеми", - цитує видання одного актора.

Актор практикує когнітивно-поведінкову терапію, а також медитацію для боротьби зі стресом і негативними емоціями. Page Six повідомляє, що місяць перебування в центрі коштує 120 тисяч доларів, а дружина актора Роуз Леслі, яка зіграла в серіалі роль Ігрітт, цілком підтримує свого чоловіка, як і рідні артиста.

За даними ЗМІ, два місяці тому Харінгтон розповів журналістам, що він звертався до психотерапевта, після того як його персонажа в "Грі престолів" воскресили, бо до того, щоб знову опинитися в центрі уваги, він виявився не готовий.