Зараз ми маємо одну із найсильніших в Європі армій, - Джемілєв

Попри війну за останні п'ять років українській державі вдалося досягти великих успіхів як всередині країни, так і ззовні

Про це з трибуни з'їзду партії "Європейська солідарність", який проводився у неділю, 9 червня 2019 року, заявив національний лідер кримських татар, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Джемілєв, передає Еспресо.TV.

“Ми йдемо на дострокові парламентські вибори у дуже бентежний для нашої країни час. Внаслдіок нападу на нашу державу п’ять  років тому, частина нашої держави окупована. Тим не менше, за останні п’ять років було багато чого зроблено. Зараз ми маємо одну із найсильніших в Європі армій. Нам вдалося на тільки зупинити ворога, а й частково звільнити території. Нам вдалося внести зміни до Конституції, які зробили незмінним курс України до ЄС та НАТО. Вперше за кілька століть нам вдалося добитися незалежності Української православної церкви. Це величезний плюс для зміцнення української безпеки та незалежності”, - зазначив Джемілєв.

Нардеп зазначив, що завдяки Порошенку, Україні вдалося створити світову коаліцію на підтримку України.

“Я впевнений, якщо антиросійські санкції будуть продовжені та посилені, дуже скоро відновимо територіальну цілісність нашої держави та станемо повноправними членами ЄС. Але для цього дуже важливо, щоб законодавча гілка влади було представлена відповідальними політичними силами", - наголосив він.