Акція "Зупини капітуляцію": під АП спалили білий прапор

Учасники акції "Зупини капітуляцію" біля Адміністрації президента України спалили білий прапор - символ визнання поразки

Про це повідомив у Facebook журналіст Стас Козлюк.

"Під АП спалили білий прапор. Народу може близько 2 тис.", - написав Козлюк.

Нагадаємо, у понеділок, 10 червня, о 19:00 під Адміністрацією президента України розпочалась акція "Зупини капітуляцію". Учасники акції вимагають введення в групу, що складає дорожню карту виконання Мінських угод, ветеранів війни на Донбасі, які мають довіру у ветеранській спільноті та могли б інформували про вимоги до переговорників у Мінську, а також обґрунтування ухвалення рішень.

Активісти також заявили, що вимагають виконання обіцянок Володимира Зеленського про деолігархізацію, відсутність кулуарних домовленостей із олігархами і відкритість процесів. При цьому вони нагадали про зустріч Зеленського з бізнесменом Ігорем Пінчуком, після якої тестя Пінчука Леоніда Кучму призначили керувати переговорами в Мінську.

Ініціатори акції наголошують, що акція мирна, зброю, колотнечу і вандалізм "не вітатимуть", а з прапорів можливе використання лише прапорів України та військової символіки.