Націоналісти та християнські церкви зберуться у Києві "проти гомосексуалізації суспільства"

У місті Київ 22-23 червня "Правий сектор" спільно з іншими патріотичними та християнськими організаціями проведе всеукраїнську акцію "Варта на захист сімей і дітей"

"Цей контрзахід проходитиме у центрі столиці як відповідь здорового українського суспільства на організацію 23 червня шабашу збоченців, так званого "KyivPride-2019", - повідомляє прес-служба партії.

"Наша мета - не допустити проведення "гей-параду"! Адже подібні марші - це наруга над мораллю та українськими традиціями", - наголошують у ПС.

Українські націоналісти, християни, консерватори та традиціоналісти зберуться сьогодні, 22 червня 2019 року, о 12:00 біля пам'ятника Михайлу Грушевському, що на вулиці Володимирській, 57.

Довідка

Олександр Турчинов під час свого перебування на посаді секретаря РНБО виступав проти застосування терміну "гендер", який він називав "антихристиянським штампом", й закликав повернутися до понять "чоловіча і жіноча стать" та розвивати "повноцінну сім'ю", аби захистити Україну від руйнування і морального занепаду.

Своєю чергою чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман, коли був головою Верховної Ради, заявляв, що в Україні ніколи не буде дозволено одностатеві шлюби.

При цьому лідер партії "Голос", відомий поп-виконавець Святослав Вакарчук говорить, що він не проти таких шлюбів.