Безсмертний про зустріч Зеленського з олігархами: "Їх треба ставити на місце, а не влаштовувати парниковий ефект"

Для тих, хто займається бізнесом, має бути одне правило: всі мають бути рівні

Про це політик Роман Безсмертний розповів в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком", передає Еспресо.TV

"Зустріч Президента Зеленського з олігархами - це помилка. Для тих, хто займається бізнесом, має бути одне правило: всі мають бути рівні. Є різні асоціації, які представляють інтереси того чи іншого бізнесу, вони існують саме для цього. Олігархи вважають, що вони вище за це? Тоді таких треба ставити на місце, а не влаштовувати їм парниковий ефект і ініціювати зустрічі з ними. Якщо Президент йде на такі кроки, то отримує таку відповідь, як від Коломойського, про те, що він готовий пофарбувати два ларька на Донбасі", - зазначив Безсмертний.

За словами політика, існують спеціальні соціальні програми відповідальності бізнесу, які мають реалізовуватися не через президента, прем‘єр-міністра чи народних депутатів, а через відповідні об‘єднання роботодавців.

"Це не справа президента - відкривати дороги, стовпи, дарувати швидкі допомоги. Якщо новообраний президент у цих питаннях стане на шлях попередників, це доведе його до цугундера", - додав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що зустрівся з Пінчуком, Ахметовим та Коломойським. Олігархи готові підтримувати гуманітарні та соціальні програми