Зрада принципів, зустріч "рашки з короваєм" й перемога грошей: соцмережі відреагували на рішення ПАРЄ про повернення РФ

Соціальні мережі вибухнули реакцією на рішення Парламентської Асамблеї Ради Європи про повернення російської делегації до її складу. Проте, РФ продовжує порушувати норми міжнародного права й свою агресію проти України

Своєю реакцією українці ділились у Facebook.

Частина користувачів засуджу це рішення ПАРЄ, аргументуючи тим, що "перемогли гроші":

"Гроші, в кінцевому підсумку, перемагають. Це скрижалями має бути написано на кожному українському домогосподарстві, кабміні, парламенті і АП. Якщо країна не генерує свої гроші, а проблеми, то, в кінцевому підсумку, її долю вирішать чужі гроші", - написав Юрій Романенко.

Читайте також: Хто голосував за повернення РФ до ПАРЄ. СПИСОК

Інші користувачів звернули увагу на відсутність реакції президента Володимира Зеленського. Вони також зазначають, що така поведінка президента демонструє нездатність відстоювати національні інтереси України. 

Водночас пропонують формувати нові міжпарламентські асамблеї із природними союзниками, яким не треба доводити, чому Росія - це абсолютне зло. 

Водночас більшість користувачів закликали українців припинити паніку, бути сильними й у всьому покладатися виключно на власні сили.

Зазначимо, що у вівторок, 25 червня, триває засідання Ради Європи. Член української делегації Ірина Геращенко розповіла, що "вбивць мокрими ганчірками вовтузять в залі ПАРЄ".