Президент Федерації велоспорту назвав "психом" велосипедистку, яку перед цим принизив

Голова Федерації велоспорту України Олександр Башенко прокоментував свої вислови на адресу чемпіонки Європейських ігор-2019 Ганни Соловей

Про це передає ТСН.

"Чому вона образилась, і на що – я не розумію. Великі спортсмени мають право на емоційну реакцію, я її прощаю . Але у збірній вона не буде! Або вона не буде, або її тренер не буде.  Якщо ти псіх – відповідай за свої психічні реакції. Я думаю відповідальним має бути тренер", - сказав Башенко. 

Він додав, що член збірної команди не має права на бурхливу реакцію і буде наполягати, аби її виключили зі збірної команди.

Нагадаємо, конфлікт між функціонером і велогонщицею виник у Facebook. 

Після перемоги Соловей на Європейських іграх Федерація велоспорту України на своїй офіційній сторінці в соцмережі привітала з перемогою спортсменки голову Київської федерації велоспорту Сергія Мухомора.

Соловей здивувала некомпетентність Башенко.

"Дуже хотілося б дізнатися, чому вітаєте незнайому мені людину, яку я ніколи не бачила, при цьому берете моє фото і мій результат? І найцікавіше, що нічим, абсолютно нічим ця людина мені не допомагала у підготовці до змагань", - написала спортсменка.

Башенко відповів, що вона відкрила рот, тепер буде за це платити.