Саміт Україна-ЄС: Гройсман звинуватив Порошенка у недопуску Климпуш-Цинцадзе

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав Петра Порошенка ймовірним організатором політичного скандалу з недопуском віцепрем'єр-міністерки з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе на саміт Україна-ЄС

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у ефірі на телеканалі ICTV.

Гройсман сказав, що, якщо б Климпуш-Цинцадзе звернулася до нього за допомогою, то він би посприяв вирішенню ситуації. Однак, вона “свідомо не звернулась до нього і влаштувала скандал”.

За словами Гройсмана, раптова поява відеокамер “5 каналу” і “Прямого” викликають підозри.

“Більш того, як тільки вона влаштовує цей скандал, поруч випадково - підкреслюю -випадково знаходяться дві відеокамери: “5 каналу” і “Прямого”. Це наводить мене тільки на одну думку –  що було бажання не взяти участь у роботі саміту, а влаштувати скандал. Можу сказати єдине: автора цього скандалу я знаю –  це Петро Олексійович Порошенко, на превеликий жаль”, - стверджує Гройсман.

Він додав, що “підкилимні інтриги” від Порошенка постійно були спрямовані на його адресу. 

Прес-секретар Гройсмана Василь Рябчук зазначив у Facebook, що “дуже дивно”, що урядовиця не знає, що за склад делегації на саміт Україна - ЄС відповідає президент, а не прем’єр-міністр.

“Тому її слова виглядають не більше ніж політичною грою кандидата в народні депутати від партії Петра Порошенка з сумнівною метою набрати додаткових балів”, - додав Рябчук.