Трамп заявив, що не хоче мати справ з послом Британії, і розкритикував Терезу Мей

Президент США несхвально висловився про уряд Терези Мей та заявив, що більше не хоче мати справ з британським послом, який критикував уряд Трампа

Про це глава Білого дому написав у серії повідомлень у Twitter.

"Я дуже критично ставлюся до того, як Сполучене Королівство і прем'єр-міністр Тереза Мей вели справи з Brexit. Який безлад створили вона та її представники. Я говорив їй, як треба зробити, але вона вирішила піти іншим шляхом. Посла я не знаю, але його не люблять в США", - зазначив Трамп.

Він зауважив, що не знайомий особисто з послом Кімом Дарроком і висловив думку, що британському дипломату не подобається в США.

"Ми більше не будемо мати справи з ним. Доброю новиною для чудесного Сполученого Королівства є те, що незабаром у них з'явиться новий прем'єр-міністр. Хоча я цілком насолоджувався чудовим державним візитом минулого місяця, королева мене вразила найбільше!" - сказав він.

Після твітів Трампа високопоставлений чиновник адміністрації та джерело повідомили каналу, що Даррока зняли з обіду з Трампом і еміром Катару, запланованого на вечір понеділка, пише CNN.

Нагадаємо, посол Великої Британії в США Кім Даррок у службовому листуванні з Лондоном назвав "унікально дисфункційною" і "некомпетентною" нинішню адміністрацію США та особисто Дональда Трампа.