Смешко накинувся на нардепа Добродомова в кулуарах українського телеканалу, - Сюмар

Лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко накинувся на народного депутата Дмитра Добродомова в кулуарах "Свободи слова" на ICTV

Про це написала у Facebook народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

"Не знаю про яку "честь" можна говорити у Смешка, який фізично накинувся в кулуарах "Свободи слова" ICTV на Дмитра Добродомова з кулаками і охоронцем. А потім в ефірі зображав "здивування", - написала Сюмар.

Інцидент стався поза ефіром.

Суть питання Добродомова, яке обурило Смешка, полягала в тому, що екс-член партії "Сила і честь", колишній глава Донецької ОВГА Олександр Кіхтенко, раніше звинуватив Смешка в здачі місць у партійному списку людям з БПП і соратникам Януковича.

Після бійки, вже в програмі Анатолій Гриценко звернувся до Смешка, сказавши, що йому "соромно за такого генерала, який не може відповісти на публічне питання, а потім з охоронцем беруть за грудки та застосовують фізичну силу".

"Попробував би до мене застосувати, я б швидко роги обламав. Попробував би Добродомова вдарити – отримав би одразу ", - сказав Гриценко.

Сам Добродомов так прокоментував інцидент у Facebook: "Пікантний факт: простий пенсіонер прийшов у студію з кремезним охоронцем (за виправкою та манерами - колишній есбеушник) та за його участю нападає, бо, мовляв, йому питання не сподобалося".