Княжицький: Зеленський розраховує на однопартійну коаліцію, але це не означає, що він має шанс її створити

Так прокоментував відеозвернення президента Володимира Зеленського щодо позачергових парламентських виборів голова комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький в ефірі ток-шоу "Говорить великий Львів", яке виходить на телеканалах Еспресо та НТА

"Зеленський застосовує різні, можливо, знайомі з його серіалів терміни. Я таких термінів не знаю, тому що я ніколи не брав участі в "тьорках" і "договорняках". Я намагаюся займатися чесною політикою. Те, що Зеленський говорить про монокоаліцію, ще не означає, що він має шанс її створити", - сказав народний депутат.

Княжицький також зазначив, соціологія не може точно спрогнозувати результат виборів, та нагадав приклад попередніх парламентських виборів, коли за прогнозами соціологів партія "Народний фронт" набирала 5-7%, а отримала – 22%.

"Жодна соціологічна агенція не могла це передбачити, і не тому, що вона обманює, а тому що люди дуже часто визначаються в останній тиждень. Давайте дочекаємось результатів виборів", -  сказав Княжицький.

Нардеп також навів приклад передвиборчої кампанії у 116-му мажоритарному окрузі у Львові.

"У нас відбулося об’єднання між кандидатами  у принципах. Немає «чорнухи», йде абсолютно коректна боротьба. І це є приклад для інших регіонів", - підкреслив парламентар.

16 липня президент Зеленський на своїй сторінці у Facebook опублікував звернення, записане за кермом авто. У відео він висловлює впевненість у перемозі своєї партії

Микола Княжицький балотується до Верховної Ради у виборчому окрузі №116 (м. Львів)