Кучма на виборах до ВР проголосував за "нові сили"

Екс-президент України Леонід Кучма проголосував на парламентських виборах та заявив, що віддав свій голос за "нові сили"

Про це повідомила прес-секретар Кучми Дарка Оліфер у facebook.

Про це Кучма сказав журналістам на виході з виборчої дільниці.

"Звичайно, я проголосував за нові сили, за наш народ, здатний на величезні звершення. Він це доводив не раз. У сьогоднішній ситуації народ повинен бути більш жорстким до влади, питати обов'язково за ті обіцянки, які вони давали на виборчій кампанії", - сказав Кучма.

Також колишній президент назвав пріоритетні завдання нового складу парламенту.

"Я думаю, що головний пріоритет, як сказав президент у своїй промові в парламенті – мир. Країні потрібен мир. Бо ми ж усі добре розуміємо: жодні інвестиції з-за кордону не прийдуть, коли війна триває в Україні. Щоб люди жили в спокої, щоб не гинули наші хлопці на Донбасі. Сподіваюсь, що президент України Володимир Олександрович Зеленський у посланні до парламенту після обрання дасть чіткий стратегічний план розвитку України. Ми сьогодні його не маємо, тому хотілося б бачити, що дійсно є такий план, кардинальний, з усіх проблем, які сьогодні в Україні існують, а потім дивитись, як він виконується. Тож є надія", - зазначив Кучма.