У компанії "Гідромаркет" розповіли, як вибрати гідророзподільник

Вибір розподільника - особливо важливе завдання при проектуванні гідравлічної системи і гідрофікаціі будь-якого транспортного засобу. Щоб не помилитися, доручити її варто фахівця

Розподіляє пристрій (гідророзподільник, розподільник гідравлічний) — агрегат, який визначає напрямок руху потоків рідкого середовища, їх витрати, зупинку, а також допомагає регулювати тиск у системі. Це ключовий елемент гідравліки, без якого вона не може використовуватися взагалі. 

Як влаштований, працює і яким буває гідравлічний розподільник

Гідророзподільник у складі гідравлічної системи забезпечує машині виконання додаткових функцій, наприклад, агрегатування причіпних складів або використання навісного обладнання. 

Він має просту будову і всього три конструкційні складові — корпус, золотник (робочий орган) та запірно-регулюючий елемент. Таким же простим є принцип роботи агрегату: оператор встановлює розподільник на потрібну позицію, рідке середовище спрямовується від насоса до циліндра, де зрушує поршень в сторону і зливається в гідробак за допомогою клапана.

Джерело: https://hydromarket.com.ua/

На що звернути увагу при виборі гідророзподільника

Щоб купити в магазині пристрій, який оптимально підходить за технічними параметрами, функціональності і вартістю модель, слід звертати увагу на кілька моментів.