Мюллер заявив про випадки підтримки Росією Хілларі Клінтон

Колишній спецпрокурор США Роберт Мюллер заявив, що в ході розслідування про можливі зв’язки Дональда Трампа з Кремлем його команда виявила також випадки підтримки Хілларі Клінтон РФ в соцмережах

Про це він сказав під час дачі показань у Конгресі, відповідаючи на питання члена Палати представників Джима Хаймеса, повідомляє DW. 

"Кому повинна була принести вигоду кампанія Росії в соцмережах - Хілларі Клінтон або Дональду Трампу?" - запитав Хаймес. "Дональду Трампу", - відповів Мюллер, пізніше уточнивши: "однак були й випадки, коли Хілларі Клінтон ставала об'єктом дуже схожої поведінкки.

На питання про те, чи вплинула російська кампанія в ЗМІ на результат президентських виборів, Мюллер відповідати відмовився.

"Я не хочу займатися спекуляціями", - заявив він.

Раніше колишній спецпрокурор Роберт Мюллер спростував заяву Дональда Трампа про "повне виправдання" за підсумками розслідування справи про російське втручання у вибори.

За словами Мюллера, його розслідування не очищає Трампа від можливих звинувачень в перешкоджанні правосуддю.

Нагадаємо, у своєму виступі колишній спецпрокурор Роберт Мюллер назвав втручання РФ у вибори найбільшою загрозою американській демократії.