Троє комунальників загинули у колодязі за дивних обставин

29 липня у Київській області у селі Русаки троє співробітників комунального підприємства “Іванківського комунального управління водного господарства” загинули під час планової роботи по заміні трубопровідної арматури

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“29 липня о 13:12 на пункт зв'язку 41-Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків надійшла інформація про те, що в колодязі водонапірної вежі КП ІКУВГ знаходяться 3 людини”, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники знайшли у колодязі трьох працівників без свідомості.

“Рятувальники в апаратах захисту дихання спустились в колодязь за потерпілими. На момент підняття першого чоловіка прибула карета швидкої допомоги, представник якої констатував смерть чоловіка 1986 року народження”, - йдеться у повідомленні.

Ще двох чоловіків 1975-року народження врятували та передали працівникам карети швидкої допомоги. Однак, під час транспортування у лікарню вони померли. Причини невідомі.

“Після надання першої медичної допомоги були доставлені в Іванківську центральну районну лікарню. Однак під час транспортування в лікарню потерпілі померли”, - йдеться у повідомленні.

Причини події з'ясовуються.