Viber набирає штат для офісу в Україні

Компанія Rakuten Inc., яка є розробником над мобільним додатком Viber в Україні, шукає працівників в український офіс

Про це в інтерв'ю НВ Бізнес повідомив CEO Viber Джамел Агауа.

Згідно з повідомленням, в український офіс буде найнято 10−12 осіб. 

“У нас поки немає повноцінного офісу в Україні. Хоча вже працює перший співробітник - Євген Боднар. Він відповідає за розвиток бізнесу в Україні та створення партнерської екосистеми. Ми шукаємо ще кілька людей, щоб створити команду. У нас є такі команди в інших країнах. Наприклад, в Росії, Сінгапурі, США, Франції, Великій Британії, на Філіппінах. У всіх країнах, де ми плануємо інвестиції -ми інвестуємо в команду людей для підтримки регіону”, - сказав він.

За його словами, Viber шукає менеджерів з розвитку бізнесу, які будуть вести переговори з партнерами, фахівців з маркетингу, щоб допомогти локалізувати повідомлення компанії на місцевих ринках, продакт-менеджерів, які будуть адаптувати функції Viber на локальному рівні. 

Також Агауа не виключив, що Viber відкриє R&D офіс в Україні. 

“Можливо, але не цього року. У нас є великий R&D центр в Мінську, в Білорусі, в якому працюють понад 120 інженерів. І у Rakuten Group є 120 інженерів в Одесі, які працюють на Rakuten Intelligence. Але якщо ми вирішимо найняти інженерів для Viber, то, найімовірніше, вони будуть працювати в одному офісі в Одесі”, - сказав він.

Зазначимо, Viber - додаток для дзвінків та обміну повідомленнями. Він є частиною компанії Rakuten Inc., світового лідера у сфері електронної комерції та фінансових послуг.