Як водій Руслан Ходарченко з Києва витрачає мільйон, який виграв у "Лото-Забава"

У січні минулого року водій Руслан Ходарченко з Києва виграв мільйон гривень у "Лото-Забава"

На запрошення оператора державних лотерей "М.С.Л." пан Руслан разом зі своєю донькою Валерією взяв участь в ексклюзивній програмі "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". Тоді на гостей очікував білосніжний лімузин, який протягом двох днів був їх персональним транспортом, а також розкішні ресторани, ексклюзивна фотосесія, 3-D екскурсія над Києвом за допомогою квадрокоптерів, спа-салон, участь у прямому ефірі улюбленої лотереї та екстремальне ралі по бездоріжжю на джипі.

Наразі пан Руслан потрохи втілює у життя свої плани на виграш. У першу чергу він накупив донькам подарунків: телефони, телевізор і комп’ютер.

Старша донька навіть змогла здійснити свою давню мрію – полетіла на відпочинок до Єгипту

"Дочка завжди хотіла з'їздити за кордон відпочити. Ну, є можливість, то чому б і ні? Тим паче канікули почалися, чому б не злітати?", говорить мільйонер “Лото-Забава” Руслан Ходарченко.

Надалі переможець збирається витрачати гроші, у першу чергу, на освіту донечок. Крім того, виграш підштовхнув Руслана до змін: “Я відразу вирішив роботу поміняти, оскільки на старій роботі 17 років пропрацював. Ну, думаю, якщо життя кардинально змінилося з виграшем, то треба вже і роботу поміняти”.

Нагадаємо за майже 20 років свого існування мільйонерами та мультимільйонерами "Лото-Забава" стали вже 338 українців, серед них 26 - цього року.