Кличко все плутає: Вавриш заперечив заяву мера про "смотрящего"

Екс-заступник головного архітектора Києва, забудовник Андрій Вавриш заявив, що Віталія Кличка попереджали про дзвінок від нього, але з приводу переїзду Офісу Зеленського в Український дім

Про це Андрій Варвиш повідомив в інтерв'ю "НВ". 

"Віталій Кличко все, як завжди, плутає. Його могли попередити, що я буду дзвонити з питання Українського Дому (один з варіантів переїзду офісу Зеленського з Банкової) — не більше того. Я думаю, що це подія, висмоктана з пальця", - відповів він на питання щодо заяви мера Києва про те, що Богдан запропонував йому коригувати свої дії з Вавришем або Ткаченком. 

Коментуючи питання про роль "смотрящего" для себе, він зазначив: "Це ж дурість, які "смотрящі"? Нормальне демократичне місто з усталеними взаємовідносинами між жителями. Які "смотрящі"? Це неможливо".

Він також зауважив, що, на його думку, "смотрящим" у місті має бути лише мер. "Але мені здається, якщо ти як лідер і господар не допускаєш того, щоб тобою хтось керував, то робити це просто неможливо. Якщо ти про це мовчиш, ти — співучасник", - додав Вавриш.