ЗМІ назвали ймовірних голів комітетів Ради від "Слуги народу"

Партія "Слуга народу" визначилася з кандидатами на посади голів комітетів у Верховній Раді нового скликання

Про це з посиланням на джерела повідомляє LB.ua.

За даними видання, комітет ВР із питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності має очолити депутат від "Слуги народу" Денис Монастирський (№19 у списку "Слуги народу", експерт з реформування судової та правоохоронної систем).

Головою комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції планують призначити депутата Марію Мезенцеву (мажоритарний округ №168, Харківська область).

Керувати комітетом Ради з питань  транспорту ймовірно призначать Владислава Криклія (№12 у партійному списку).

На посаду голови комітету з питань правової політики та правосуддя передбачається призначити Ірину Венедіктову (№3 в партійному списку).

Керувати комітетом із питань нацбезпеки й оборони можуть призначити депутата Олександра Завітневича (№39 у партійному списку) - директора Смілянського ливарного заводу в Черкаській області.

Почесний президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетманцев (№20 у списку) ймовірно очолить комітет з питань бюджету, а комітет з питань закордонних справ "віддадуть" під керівництво екс-генконсула у Стамбулі Богдана Яременка (мажоритарний округ №215).

Головою комітету з питань науки й освіти ймовірно призначать директора освітніх програм "Українського інституту майбутнього" Сергія Бабака.