У США через батьківську заборону всіх гаджетів дівчина увійшла в Twitter з холодильника

Батьки покарали доньку-підлітка, яка під час приготування їжі відволіклася на телефон і переглядала відео на YouTube, через що загорілася плита, на якій варився рис

Про це повідомляє The Guardian.

15-річна Дороті з американського штату Кентуккі почала публікувати твіти на своєму акаунті за допомогою розумного холодильника та інших пристроїв після того, як батьки відібрали у неї телефон.

Батьки забрали у неї смартфон на два тижні і сказали бути уважнішою.

Перший твіт після конфіскації Дороті оприлюднила з ігрової консолі Nintendo. До публікації автоматично додався хештег #ACNL, що належить до гри Animal Crossing: New Leaf.

Побачивши твіт, мама дівчинки написала в акаунті Дороті, що видалить обліковий запис. Однак вона не знала, як це зробити, тому Twitter досі функціонує, розповіла пізніше сама Дороті.

Потім дівчинка зайшла в гру Minecraft з іншої ігрової консолі, — Wii U, — і написала там повідомлення зі словами подяки своїм підписникам за підтримку, зробила скріншот і надіслала у Twitter.

Наступного дня, коли її мама пішла на роботу, Дороті намагалася знайти свій телефон, і знову опублікувала твіт за допомогою Wii U.

Потім дівчинці вдалося повернути приставку Nintendo, але через кілька днів батьки знову забрали у неї всю техніку. Тоді Дороті зробила твіт за допомогою розумного холодильника LG.

Історія Дороті стала вірусною. У Twitter запустили хештег #FreeDorothy із закликом повернути дівчини смартфон і доступ в інтернет. Його підтримав офіційний акаунт соцмережі Twitter і компанія LG.

Деякі користувачі не вірять дівчинці і вважають, що вона просто привертає до себе увагу, щоб набрати підписників.

В інтерв'ю New York Magazine Дороті сказала, що хотіла б, щоб це виявилося жартом. Вона і досі покарана.