Помічнику Гримчака під час затримання на хабарі стало зле. Його забрала "швидка"

Помічнику Юрія Гримчака та за сумісництвом брату його дружини - Ігорю Овдієнку - під час затримання на хабарі розміром у $480 тисяч стало погано. Йому викликали швидку, а лікарі діагностували у нього високий тиск

Про це повідомляє "24 канал". 

Дружина затриманого заступника міністра Юлія Гримчак повідомила, що його "помічник", якого також було затримано, - її брат.

Читайте також: Справа на мільйон. Що відомо про затримання Юрія Гримчака

Зазначається, що затримання помічника Юрія Гримчака - Ігоря Овдієнка, відбулося близько 20:00 на проспекті Перемоги, поблизу метро Нивки. Швидка приїхала близько 21:20. Спочатку Овдієнко сидів у своєму авто, а близько 23 години сам пішов та ліг у "швидку". 

За словами медиків, у підозрюваного в отримання хабара різко підскочив тиск – до позначки 230/170. Адвокат Овдієнка додав, що у його підзахисного цукровий діабет та ІІ група інвалідності. 

Зазначається, що саме в автомобілі Range Rover, у якому був Овдієнко, правоохоронці знайшли 480 тисяч доларів. Видання також зазначає, що Юрія Гримчака після затримання допитували в ГПУ. У його кабінеті в міністерстві знайшли докази злочину. Сам Гримчак усі факти заперечує.

Читайте також: “Очікуємо на серіал “Пледик-2”: українці в соцмережах гостро відреагували на затримання Гримчака