Потерпілих від пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" тимчасово розмістили в автобусах

Під час пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі було евакуйовано 150 осіб. Зараз їх поселили в тимчасовому пункті перебування, який організували неподалік з автобусів, наданих поліцією та міськрадою

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на поліцію Одеської області.

"Там постраждалим від пожежі надається посильна домедична допомога, а також допомога психологів та волонтерів", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що кілька десятків врятованих людей ще зночі прихистив у себе вдома одесит, який став випадковим свідком пожежі та кинувся допомагати рятувальникам і поліцейським.

"Зараз біля готелю постояльці шукають свої речі на місці пожежі. Таких 64 особи, включно з іноземцями. Після того, як вони закінчать шукати свої речі, їх відвезуть у санаторії на 16-й станції фонтану, де вони будуть розміщені", - заявив заступник міського голови Одеси Андрій Котляр

"Під час пожежі в готелі "Токіо Стар" евакуювали 136 осіб. Серед евакуйованих було 29 іноземців. Зокрема, 14 громадян Білорусі, 5 - Франції, 2 - США, 1 - Великої Британії, 2 - Туреччини та один - із Сьєрра-Леоне. Загалом людей у готелі на початку пожежі було 200 осіб", - наводить у себе в Twitter'і уточнені дані від МВС журналіст Михайло Штекель.

Людям роздають гарячі чай, каву та канапки