Пожежа у "Токіо Стар" вбила пару закоханих та забрала доньку у батька

Сумчанин Олександр Долгіх втратив у одеському готелі "Токіо Стар" доньку та дружину, а пара закоханих з Києва згоріла живцем тримаючись за руки

Про це повідомляє ТСН.

Олександр Долгіх зупинився з дружиною та донькою на ніч в одеському готелі "Токіо Стар". Коли зайнялося, він кинувся до єдиного в коридорі вогнегасника, але повернутися до своїх рідних уже не встиг. З обпеченими ногами Олександр потрапив до лікарні.

"Вогонь у коридорі був такий, що я не знаю, як залишився живий. Стеля падала, увесь пластик весь капав на мене. Я біг по гарячому пластику і відчув, що йти не можу. Я вискочив на вихід, де були пожежники. Я їм сказав, що у 825 кімнаті є живі дитина і жінка", - згадує постраждалий.

Його дружину вже поховали на Сумщині, а тіло 10-річної доньки хоче відвезти додому самостійно, коли одужає.Зараз загрози життю жодному потерпілому немає, кажуть медики.

24-річний Євген та 23-річна Маргарита, які загинули у пожежі "Токіо Стар" теж заїхали до Одеси лише на день. Пара приїхала погуляти й після ночівлі у готелі мала повертатися додому до Києва, повідомила сестра загиблого Євгена Анна.

"Я до останнього не вірила, що з Женею це сталося. Все думала, що в нього, може, телефон викрали чи щось ще. Ми разом відпочивали у Росєйці (Татарбунарський район Одеської області), але вони хотіли заїхати до Одеси погуляти, бо ніколи там не були. Женя казав, що хоч і служив в Одесі (у прикордонних військах), але на морі там ніколи не був. І вони заїхали на один день до Одеси, і мусили вже 17 серпня їхати до Києва", - розповіла сестра Євгена.

Сестра повідомила, що 16 серпня о 23:16 брат ще був на зв'язку.

"О 23:16 вони ще були на зв'язку 16 серпня, а рано-вранці мені зателефонував його друг, з яким вони в Одесі зустрічались. Вони гуляли, потім друг провів їх до готелю, ще говорив -"залишайтесь на ніч у мене". Але брат мій казав "хочу побути з Маргаритою наодинці", - додала Анна.

Сестра загиблого додала, що Євген та Маргарита працювали кухарями у престижному ресторані столичного Гідропарку, де й познайомились. На момент родинного відпочинку на морі зустрічались лише два-три місяці. Женя після приїзду з моря збирався повести кохану до РАЦСу.