Люди, а не техніка головні герої нашого дійства, - Бадоєв

Режисер заходу Алан Бадоєв розказав про передостанню репетицію "Ходи гідності" та про задум дійства

Про це повідомляє Еспресо.TV.

  "Сьогодні відбувається передостання репетиція "Ходи гідності". Як ви бачите на Майдані та на вулиці Небесної сотні немає грандіозних декорацій. Це всього лиш тумби й подіуми для того, що б там стояли люді. Люді - це те, чим ми пишаємося. Ми пишаємося тими людьми, які щось зробили для країни. Військові, як військові. Медики, як медики. Музиканти, як музиканти.Ми пишаємося талановитими людьми нашої країни. Це є головна мета і місія - те, що ми хочемо донести в тому урочистому дійстві, яка відбуватиметься 24 серпня", - заявив Бадоєв.

Бадоєв наголосив, що найбільший акцент дійства не на техніці, а на людях та їхніх вчинках.

"Ви знаєте, що не буде військової техніки, адже акцент ми робимо на тих прекрасних відважних людях, які цією технікою керують. Не танк, а танкіст, не літак, а пілот. Ми хочемо звернути увагу на подвиги наших героїв, а герої бувають і військові, і просто ті люди, які прославляють нашу країну і всередині неї і за її межами", - зауважив режисер-постановник.

Крім того, режисер розказав про артистів, які братимуть участь у "Ході гідності".

"Завтра і післязавтра тут будуть зібрані по-справжньому приголомшливі люди. Крім військових тут будуть оперні співаки, якими зобов'язана пишатися наша країна, тому, що вони давно її прославляють. Тут будуть неймовірні музиканти - Скорик, Тіна Кароль, тут будуть хори, симфонічні оркестри, які прославляють нашу країну і їх необхідно побачити", - сказав він.

Зауважимо, що за даними КМДА, 22 серпня з 18:00 до 23:00 обмежено рух транспорту на вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до вул. Трьохсвятительської, на вул. Михайлівській від вул. Костьольної до вул. Хрещатик.