Збірна України зіграє у Канаді

Збірна України серед ветеранів проведе товариський матч проти збірної українців Канади, поєдинок відбудеться 15 вересня у Торонто

Про це повідомляє Українська Асоціація Футболу.

15 вересня в Торонто збірна України серед ветеранів проведе товариський матч проти збірної українців Канади. Матч відбудеться в рамках турне легенд вітчизняного футболу, спрямованого на підтримку військових та об’єднання українців в усьому світі.

У поєдинку зіграють такі відомі персоналії українського футболу, як Мирон Маркевич, Сергій Нагорняк, Олександр Бєлік, Руслан Ротань, Віталій Рева, Едуард Цихмейструк, Віталій Мандзюк, Олег Шелаєв. Керуватиме командою екстренер київського "Динамо" і луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко.

Всесвітнє турне збірної України серед ветеранів триває вже четвертий рік. Раніше футболісти проводили матчі та зустрічалися з діаспорою у США, Грузії, Франції, Іспанії, Угорщині, Бразилії та Аргентині. Грала збірна ветеранів і в Канаді, провівши у 2017 році два матчі та в обох відсвяткувши перемогу: над збірною ветеранів Канади — 3:2 (у нашої команди відзначилися В’ячеслав Шевчук, Сергій Назаренко та Сергій Нагорняк) та збірною українців Канади — 1:0 (Олег Собуцький).