Абромавичус призначив собі заступника

Керівник концерну “Укроборонпром” Айварас Абромавичус призначив Романа Бондаря своїм заступником з питань трансформацій

Про це повідомляє преслужба відомства.

“В Укроборонпромі Роман очолить так званий Центр трансформацій – реактор змін корпоративної культури та управлінських практик , внутрішніх процесів та системи керування бізнесом; започаткує керування ефективністю та запровадить міжнародні стандарти корпоративного управління”, – йдеться у повідомленні.

До призначення в Укроборонпром Бондар був керуючим партнером міжнародної компанії Odgers Berndtson Ukraine, що вважається однією з найбільших в світі у сфері пошуку топ-менеджерів і розвитку лідерства.

Сам Бондар так прокоментував своє призначення: "Наше завдання за найкоротший термін провести перетворення громіздкої структури в інноваційну, гнучку та сучасну компанію. Моя мрія –  не тільки забезпечити організаційну спроможність створення конкурентного на світових ринках продукту, а й відновити інженерну славу українського машинобудування"

Раніше  Бондар брав участь у реформі корпоративного управління державної власності і державної служби, зокрема, формував наглядові ради Нафтогазу, Укрзалізниці, Укренерго, Укргідроенерго та аеропорту “Бориспіль”.