Головкін - Дерев’янченко: ексчемпіон погрожує українцю блискавичним нокаутом

Казахстанський боксер Геннадій Головкін заявив, що спробує завершити бій проти українця Сергія Дерев’янченка у стартових раундах

Про це повідомляє BoxingNews24.

Колишній чемпіон світу в середній вазі (до 72,6 кг) Геннадій Головкін заявив, що цілком може нокаутувати Сергія Дерев'янченко в перших раундах поєдинку за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації), який відбудеться 5 жовтня у Нью-Йорку (США).

"Я хочу показати вам новий стиль в суботу. Я хочу дотримуватися свого стилю великого драматичного шоу. Якщо він дасть мені шанс в першому-другому раунді, то бій буде закінчений. Так що не кліпай", - пригрозив Головкін.

За словами колишнього лідера рейтингу найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, перемога над українцем знову відкриє йому шлях до великих боїв.

"Якщо я поб'ю Дерев'янченка, для мене відкривається велике майбутнє. Я хочу об'єднати титули, і я хочу гучних імен. Я хочу великий бій. Якщо буде велике ім'я, то я готовий битися навіть у суперсередній вазі (до 76,2 кг)", - заявив Головкін.