Прокуратура закрила провадження щодо нападу на журналіста "Схем" Ткача на весіллі сина Луценка

Прокуратура Київської області закрила справу щодо перешкоджання журналістській діяльності журналісту "Схем" Михайлу Ткачу на весіллі старшого сина ексгенпрокурора Юрія Луценка

Про це у Facebook повідомив журналіст-розслідувач "Схем" Михайло Ткач у Facebook.

"Справу про перешкоджання нашій журналістській діяльності УДОшниками на весіллі сина генпрокурора Луценка закрито. Майже 2 роки знадобилося підлеглим генерального прокурора Луценка аби не знайти складу злочину", - повідомив Ткач.

За його словами, протягом двох років адвокат намагалася отримати прізвище слідчого, але без результатів.

"На той момент генпрокурором був Юрій Луценко. Справу закрито у травні підлеглим Луценка. Інцидент трапився на весіллі старшого сина Луценка", - додав журналіст.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року у ресторанному комплексі у Козині святкували весілля сина генпрокурора Юрія Луценка.

Під час зйомок на в’їзді до комплексу знімальна група демонструвала журналістські посвідчення співробітникам Управління державної охорони. Але, коли з закритої вечірки зібрався виїжджати тодішній президент України Петро Порошенко, двоє представників УДО застосували фізичну силу до журналіста Михайла Ткача та оператора Бориса Троценка, щоб перешкодити зйомці виходу і виїзду президента.