Президенту українського футбольного клубу загрожує довічна дискваліфікація

Президенту львівського "Руху" Григорію Козловському загрожує довічна дискваліфікація, за образу арбітра у матчі проти "Маріуполя"

Про це повідомляє SportArena.

Президент львівського "Руху" Григорій Козловський може отримати довічну дискваліфікацію, через конфлікт з арбітром. Після матчу 1/16 фіналу Кубка України "Рух" - "Маріуполь" (0:1), Козловський разом з вболівальниками залишився незадоволений діями суддівстовм та вжив на адресу арбітра нецензурну лайку.

Наразі дисциплінарний комітет УАФ (Української асоціації футболу) займається розслідуванням цієї справи. За інформацією джерела, Козловського можуть дискваліфікувати довічно, а також оштрафувати на велику суму. Раніше за подібні слова на адресу арбітра, тренера "Іллічівця" Микола Павлов отримав дискваліфікацію терміном на 2 роки.

Це не перший подібний конфлікт у футбольній кар'єрі Козловського, він вже отримував дискваліфікацію на рік через погрози арбітрам. Також президент "Руху" вибігав на поле в матчі з "Перлиною", де конфліктував з арбітрами, за що був дискваліфікований на 2 роки.