Внаслідок ДТП у Києві постраждало 6 людей, у напрямку Оболоні утворився затор

У Подільському районі столиці сталася ДТП, в якій постраждало шестеро осіб, у напрямку Оболоні утворився великий затор

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Як розповів Вартовим Еспресо водій автомобіля Lexus RX, він рухався у лівій смузі в напрямку Оболоні і раптом в нього посеред мосту заглох автомобіль. Тільки він спинився, як йому в зад на чималій швидкості врізався легковик Hyundai Accent.

За словами водія, від потужного удару задню частину його японського кросовера підкинуло верх, після чого авто розвернуло і він врізався у відбійник лівим переднім крилом. При цьому у Lexus спустили дві шини з правого боку. У Hyundai є пошкодження ще більші повністю зруйнована передня частина, вистрілили дві подушки безпеки.

В результаті ДТП у Lexus постраждав 86-річний тесть керманича - його з травмами спини забрали до лікарні. Взагалі на місці працювали чотири карети швидкої. За попередніми даними, у Hyundai постраждали 5 осіб: хоча керманич і передній пасажир "корейця" скористалися пасами безпеки їх все одно госпіталізували, також забрали до лікарні двох дітей з Hyundai і ще одного дорослого.

Скоріше за все, пасажир ззаду не користувався пасами безпеки так само як і діти не сиділи у дитячих кріслах і тому отримали травми різного ступеню тяжкості. На місці працюють патрульні, які чекають прибуття слідчо-оперативної групи. В результаті ДТП перекрито дві смуги руху в напрямку Оболоні, тож утворився затор від Поштової площі.