Колосальний успіх: Блохін відреагував на вихід збірної України на Євро-2020

Найуспішніший тренер збірної України в історії Олег Блохін назвав вихід національної команди до фінальної частини Євро-2020 колосальним досягненням

Про це повідомляє SportArena.

"Вихід на Євро - це колосальний успіх для збірної України і радість для всієї країни. Але ось результат матчу з Португалією я б для себе несподіваним не назвав. Португальці погано грали в першому таймі. Їм пощастило, що українці не забили третій гол у другому таймі, коли Коноплянка виходив один на один. Якби рахунок став 3:0, це було б уже приниженням для чемпіонів Європи. Але потім гра склалася по-іншому, довелося понервувати", - сказав Блохін.

Водночас, колишній головний тренер збірної України, відмовився порівнювати нинішню команду зі своєю командою, яка під його керівництвом досягла найбільшого успіху у своїй історії та вийшла у 2006 році до чвертьфіналу чемпіонату світу.

"Багато років минуло, не варто порівнювати цю збірну з тією, яку я тренував в 2006 році. Тоді був інший підбір футболістів, були теж свої зірки. Це було інше покоління хлопців. Але приємно, що наш футбол не стоїть на місці, збірна рухається вперед, знову вийшли на Євро", - констатував Блохін.

Читайте також: Україна на Євро-2020: 7 речей, які зробили можливим футбольне диво команди Шевченка