Гладковського заарештували на 2 місяці із правом внесення застави

Вищий антикорупційний суд взяв під арешт на два місяці колишнього заступника секретаря Ради безпеки та оборони України Олега Гладковського із правом внесення застави у 10 млн грн

Про це повідомляє "Громадське".

Адвокати Олега Гладковського наголошували на незаконності затримання їхнього підзахисного. Захисники запевняли, що Гладковський протягом трьох років 265 разів виїжджав за кордон і повертався, тож це свідчить про відсутність його намірів ухилення від слідства.

Також адвокати наголосили на тому, що Гладковський вже не обіймає посаду заступника секретаря РНБО, а отже не має тих тісних зв’язків, якими б міг перешкоджати слідству.

Також захист наголосив, що у Гладковського проходило багато обшуків і ризик про знищення, приховування доказів є необґрунтованим. Адвокати просили відпустити Гладковського під особисте зобов’язання або на поруки. До зали суду прибули два депутати, один кандидат у депутати та колишній народний депутат - Максим Саврасов, Ростислав Павленко, Андрій Серебрянський та Олег Зімін, які готові були взяти підозрюваного на поруки.