Студенти та викладачі Ужгородського інституту культури та мистецтв із захопленням підтримали задум книжкової премії "Еспресо. Вибір читачів"

Літературні новинки вже в бібліотеках Закарпатської області, де їх з нетерпінням очікували. Книги-фіналісти Премії-2019 в Ужгородській центральній міській бібліотеці на вул. Волошина зайняли почесне місце на полицях та довго не залежалися

Третій етап книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2019» можна назвати вирішальним і найвідповідальнішим. Відвідувачі книгозбірні усвідомлюючи почесність своєї місії, одразу взялися за роботу. Зважаючи на те, що кожен твір відрізняється не лише оригінальністю оформлення, новизною подачі матеріалу, а й цікавим наповненням сюжету, книжки одразу притягнули цікавість читачів.

Студенти та викладачі Ужгородського інституту культури та мистецтв із захопленням підтримали задум організаторів, телеканал «Еспресо», стати так би мовити народним журі. Вони з захопленням виконували почесну місію, обговорювали прочитане, аргументовано обираючи книгу, заповнювали анкети, складали власні відгуки.

Хто ж може залишитися байдужим до українських видань, які з року в рік набирають обертів популярності ! Цьогоріч книжкова премія «Еспресо. Вибір читачів 2019» виводить у фінал такі літературні новинки - "Фонетика тиші" Івана Андрусяка, " За Спиною" Гаськи Шиян та " Братство" Олега Криштопи.
Голосування триватиме до 10 листопада 2019 року і у читачів ще є час вплинути своїм відгуком на обрання переможця.Читайте, думайте ,голосуйте та насолоджуйтеся вітчизняною літературою !