Боксер Скороход повернувся до України із чемпіонським поясом

Український боксер Станіслав Скороход повернувся додому із чемпіонським поясом Північноамериканської боксерської асоціації

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Сьогодні, 27-го жовтня прилетів в Україну боксер Станіслав Скороход (19-2, 16 KO), який здобув впевнену перемогу в бою за тимчасовий пояс NABA Північноамериканської боксерської асоціації.

У найбільшому місті Канади - Торонто, де відбувся двобій у середній вазі (до 72,6 кг) проти американського бійця Ентоні Ленка (16-6, 7 KO), Станіслав переміг технічним нокаутом. Після 9-го раунду американець відмовився виходити на канвас, і суддя присудив перемогу українцю.

Сам чемпіон каже, що цей бій не був для нього легкою прогулянкою, адже супротивник був шульга, був технічно зібраний, тому сам Станіслав розраховував провести весь десятираундовий бій.

"Це бокс, як прийде удар, намагався силовими ударами перебивати його атаки, аби не втрачати ініціативу і врешті-решт вийшло, що суперник відмовився виходити на десятий раунд, тренер вирішив його поберегти", - зазначив Скороход.

Як розповів Станіслав, він готувався до цього бою півроку - кожного дня, як мінімум по 6 годин. Через день у нього були спаринги з п’ятьма ідеально підібраними спаринг-партнерами. Готувався в Україні, у Канаду вже прилетів перед самим двобоєм, аби не проходити акліматизацію.

Тренер чемпіона Володимир Ходаковський в цілому ходом поєдинку задоволений, але каже, що ще є над чим працювати, також відзначив, що добре, що бій не закінчився у першому раунді, тоді не було б ніяких помилок, а так Станіслав відбоксував майже все дистанцію — 9 раундів, і тепер видно над чим ще потрібно працювати.

Після здобуття поясу чемпіона Станіслав Скороход збирається трохи відпочити — десь з тиждень, і підлікуватись від травм, бо каже, що дуже болять руки і після цього знову входити у тренувальний процес.

Як зазначив тренер чемпіона, причина такого короткого відпочинку дуже проста, адже наступний бій планується вже у січні.