Це все ж не шоу, - Разумков розкритикував перевірку "Слуг народу" на поліграфі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що перевірка його однопартійців зі "Слуги народу" на детекторі брехні не повинна перетворюватися на шоу

Про це Разумков заявив у ефірі програми "Факти тижня", повідомляє УНІАН.

Спікер парламенту визнав, що у фракції "Слуги народу", через перевірку на поліграфі, виникли дискусії. Водночас, він підкреслив, що цей процес не потрібно перетворювати на шоу.

"Фракція велика, такої фракції ніколи не було в українському парламенті - станом на сьогодні в ній 252 особи. В такій великій фракції завжди будуть дискусії. Мені здається, що це трішки занадто публічно відбувається. Це все ж не шоу. Це повинно бути питанням роботи правоохоронних органів, якщо є такий фактаж", - сказав Разумков.

Голова Верховної Ради сподівається, що інформація про нібито підкуп народних депутатів не підтвердиться.

"Сподіваюся, що ця інформація не підтвердиться. Якщо ж все-таки підтвердиться, то повинно бути покарання. І на це не повинен впливати Разумков, Смаглюк, Дубінський, Гетьманцев, Арахамія, Корнієнко, чи хтось інший. Повинні працювати правоохоронні органи, повинні працювати антикорупційні органи, і якщо буде доведено, і матеріали будуть передані в суд, то суд повинен вирішити - винна людина чи не винна", - переконаний Разумков.