Бойко, Рабінович і Тимошенко майже не ходять на засідання комітетів, а Геращенко та Герасимов - "відмінники" з відвідувань, - КВУ

Комітет виборців проаналізував наступні показники лідерів парламентських фракцій у Верховній Раді: участь у голосуваннях, відвідування пленарних засідань та відвідування засідань парламентських комітетів

Про це КВУ повідомляє у Facebook.

"Так, Юрій Бойко (ОПЗЖ), Вадим Рабінович (ОПЗЖ), Юлія Тимошенко ("Батьківщина") майже не відвідують засідання комітету та мають низькі показники участі в голосуваннях ВРУ", - пояснили у КВУ.

Зазначається, що за час роботи ВРУ відбулося 1034 голосування, із яких Бойко взяв участь лише в 9%, Рабінович – 4%, Тимошенко – 31%.

Також  Бойко був присутній лише на 1 із 4 засідань комітету, Рабінович також відвідав лише 1 із 4 засідань комітету, Тимошенко – лише 3 із 12.

"У Давида Арахамії ("Слуга Народу") досить низькими є показники відвідування пленарних засідань ВРУ. За даними електронної реєстрації нардеп був присутній лише на половині засідань – 16 із 31. При цьому взяв участь в 71% голосувань, що є високим показником", - пояснили у Комітеті виборців.

Повідомляється, що досить низькими є показники голосувань в Сергія Рахманіна із "Голосу" - взяв участь в 55% голосувань. При цьому був присутній на 26 із 31 засідань Ради.

Натомість найвищі результати роботи серед лідерів фракцій в Артура Герасимова та Ірини Геращенко із "Європейської солідарності":

"Дані щодо присутності на засіданнях комітету відсутні щодо Д. Арахамії та С. Рахманіна через технічні проблеми в роботу комітету з питань нацбезпеки, до якого вони входять, внаслідок чого така інформація не доступна", - додали у КВУ.