Вукоєвич зробив невтішний прогноз для "Шахтаря" на матч проти загребського "Динамо"

Колишній футболіст київського "Динамо" Огнен Вукоєвич вказав на проблеми "Шахтаря" перед ключовим матчем групового раунду Ліги чемпіонів у Хорватії

Про це повідомляє Sportske.jutarnji.

За словами Вукоєвича, який зараз тренує молодіжну збірну Хорватії U20 та працює скаутом київського "Динамо", "Шахтар" потрапив у глибоку кризу перед вирішальним матчем Ліги чемпіонів у Загребі проти хорватського "Динамо".

"Я не пам'ятаю, щоб "Шахтар" потрапляв в таку кризову ситуацію. Упевнений, що вони психологічно стурбовані, адже звикли перемагати, досягати цілей, демонструвати силу", - сказав Вукоєвич.

За його словами, у "Шахтаря" є великі проблеми у обороні, адже команда не вміє захищатися та не здатна перебудувати свою гру.

"Шахтар" не вміє захищатися. У них в складі дуже багато бразильців, які не можуть змінити звичну філософію гри. "Шахтар" не може відійти і грати на контратаках, вони вважають за краще володіння і створення моментів за рахунок переваги. Коли хтось не дає їм грати в контроль м'яча, починаються складності, вони починають нервувати і втрачати контроль над грою", - пояснив Вукоєвич.

Колишній хавбек збірної Хорватії переконаний, що зараз загребське "Динамо" виглядає краще "Шахтаря".

"Загребське "Динамо" виглядає набагато краще "Шахтаря" зараз, але потрібно бути обережними, адже у гірників є досвідчені гравці, які можуть використовувати навіть найменший шанс", - підсумував Вукоєвич.