"На хр*на потрібний кому такий союз?". Лукашенко поскаржився, що з Москви йому щоразу "підсовують" нові умови об'єднання

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запевнив, що не підпише інтеграційні документи з Москвою, якщо це загрожуватиме суверенітету Білорусі

Про це передає Еспресо.TV з посиланням на офіційні білоруські медіа.

З такою заявою Лукашенко виступив у неділю, 17 листопада 2019 року, після голосування на так званих виборах до нижнього палати білоруського парламенту - Палати представників Національних зборів.

"Жоден документ не буде мною підписаний, якщо він суперечитиме Конституції і фундаментальним принципам життя нашого суспільства. А найголовніший принцип - суверенітет і незалежність", - зазначив він.

Читайте такожЯк виглядатиме аншлюс Білорусі

За словами Лукашенка, щороку Москва "підсовує" Мінську нові умови, які боляче б'ють по білоруській економіці.

"Коли ти вступаєш в якесь об'єднання, то ти розраховуєш що з кожним місяцем, роком не буде гірше, ніж до цього. Що відбувається у нас (з Росією, - ред)? Нам кожен рік підсовують нові умови, і ми постійно в економіці щось втрачаємо, втрачаємо і втрачаємо. На хр*на потрібний кому такий союз? Я вже вам по-простому, по-селянськи кажу!", - обурився президент Білорусі.

Читайте також: Віталій Портников: Лукашенко пролазить у "вікно до Європи"