В деяких моментах краще України, - боксер вразив емоціями від Африки

Український боксер Ігор Шевадзуцький поділився емоціями від боїв у Південно-Африканській Республіці

Про це повідомляє Luckypunch.net.

Перспективний український боксер суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький на прізвисько Халк розповів про свою кар'єру, боях в ПАР і атмосферу Африки.

"Було важко і незвично. У нас починалося літо, а там – зима. Було важко тренуватися. А так, ПАР в деяких моментах розвинена навіть краще ніж Україна. У тих же дорогах, там вони просто ідеальні. В цьому багатьом країнам повчитися потрібно. Боксувати з африканськими суперниками ще страшніше, ніж битися з хлопцем, у якого є яскраво виражена школа. Незрозуміло, звідки він б'є: руки летять з-під п'ят, з-під лоба – незрозуміло, що потрібно робити, як ухилятися", - поділився емоціями спортсмен.

Також Шевадзуцький пригадав атмосферу під час боїв у Африці.

"Коли я виходив на другий бій, то бився в місці, де були тільки одні темношкірі. Налаштовувався на те, що мене там зафукають, зафакають. А вийшло зовсім навпаки. Я виходив в ринг, і всі тягнули мені кулачки, кричали: Come on! Я навіть потім, як переглядав відео бою, то почув, що вони кричали: "Кличко! Кличко!" Їх позитивне ставлення відчувалось", - розповів боксер. 

За свою кар'єру Ігор Шевадзуцький провів 3 професійних поєдинки, і всі завершив переможним нокаутом.