Аіст Таксі Київ- новий формат ідеального таксі

Маршрутки, трамваї, тролейбуси і інший громадський транспорт - це справжні проблеми і пекло для деяких людей, які звикли користуватися особистим транспортним засобом. При його відсутності багато хто не може користуватися громадським транспортом і вихід один - таксі

На правах реклами

В цьому випадку краще звернутися в компанію Аіст Таксі Київ, де гарантований професійний підхід, висока якість обслуговування, стабільність і доступні ціни.

Це абсолютно новий формат таксі, де використовуються сучасні автомобілі, всі водії є професіоналами, а стабільність і якість підтверджується відповідними сертифікатами якості. Залишається лише зробити замовлення і самостійно дати оцінку службі.

Зручність і безпека

Ряд проблем вирішує онлайн замовлення таксі, адже тепер не обов'язково використовувати телефон, щоб отримати машину по обраній адресі. Відвідавши сайт https://aist-taxi.kiev.ua/ можна заздалегідь вказати актуальну інформацію, проаналізувати вартість і вирішити - робити замовлення чи ні. Тепер виключені будь-які непорозуміння, адже замовлення таксі в службі Аіст Таксі Київ відрізняється багатьма достоїнствами:

Розрахунок вартості проводиться попередньо. Ціна за фактом приїзду на точку не змінюватиметься, адже є єдиний тариф, який дотримується водіями.

Особливості служби Аіст Таксі Київ

Компанія працює в повністю автоматизованому режимі, дозволяючи об'єднати роботу водіїв, диспетчерів і замовлення від клієнтів. При бажанні замовлення таксі можна здійснити трьома способами:

Парк автомобілів включає величезну кількість пропозицій різного типу. Клієнтам доступні як звичайні седани і універсали, так і дорогі елітні автомобілі, найчастіше використовувані для трансферів.

Постійний виклик таксі дозволить клієнтам замовити не тільки ту чи іншу машину, але і стати учасником програми лояльності. Адміністрація постійно пропонує універсальні і цікаві акції, оригінальні доповнення до послуг, а також прийнятні ціни на послуги. Якість роботи при цьому зберігається на високому рівні.