Усик назвав ім'я наступного суперника

Український боксер Олександр Усик заявив, що його наступним суперником у надважкій вазі може стати британець Дерек Чісора

Про це повідомляє Xsport.

За словами Усика, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації), він не поспішає зустрічатися з переможцем реваншу між чемпіоном світу за версіями WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Енді Руїсом та британцем Ентоні Джошуа, а хоче провести бій з Дереком Чісорою.

"Я взагалі не думаю про їх бій. Хочу подивитися поєдинок, він відбудеться вже за тиждень. Після поєдинку про щось можна говорити. Зараз поки нi. Хотів би я відразу боксувати з переможцем? Ні. Нехай вони побоксують, що там далі буде вирішуватися. Я б із задоволенням відбоксував з Чісорою, або ще з кимось. Нам нікуди поспішати", - сказав Усик.

Другий бій між Руїсом та Джошуа відбудеться 7 грудня у Саудівській Аравії. У першому поєдинку в червні сенсаційно переміг боксер зі США, який відібрав у британця чемпіонські титули.