Аналітичному порталу Credit-10 - два роки

У грудні 2019 року відзначив дворіччя аналітичний сервіс Credit-10

Новина публікується на правах реклами

Основним напрямком діяльності цієї компанії є допомога у виборі споживчих позик: кожен клієнт, який використовує послуги сайту, може отримати кредит онлайн на оптимально підходячих для нього умовах.

Спочатку компанія «Кредит-10» працювала тільки в Латвії, проте її послуги знадобилися і незабаром сервіс почав обслуговувати клієнтів в Норвегії, Данії, Швеції, Польщі, Румунії, Україні, а також в інших країнах Центральної та Східної Європи. У 2019 нові підрозділи компанії були відкриті також для Іспанії, Нідерландів, Південної Африки та Мексики. Таким чином, на даний момент послуги Credit-10 надаються в чотирнадцяти країнах на трьох континентах.

У 2019 число користувачів, які скористалися послугами українського відділення Credit-10, зросла на 310%, при цьому клієнтська база сервісу в міжнародному масштабі збільшилася на 273%. Штат співробітників протягом цього періоду зріс на 15%.

Довідка про компанію

Завдяки продуманій структурі сайту «Кредит-10» користувачі можуть швидко підібрати найбільш вигідну позику, в тому числі взяти онлайн кредит під 0 відсотків в МФО. Система фільтрів дає можливість розсортувати фінансові продукти за такими критеріями:

Для кожного кредитного продукту представлений детальний аналітичний огляд, що включає такі відомості:

Крім споживчих позик в банках і МФО Credit-10 приділяє увагу також іпотечному кредитуванню, автопозикам, позикам для бізнесу та банківським картам — як кредитним, так і депозитним. Крім оглядів, підготовлених фахівцями сервісу, користувачі можуть почитати відгуки реальних клієнтів тієї чи іншої компанії. 
Сама компанія не видає гроші і не виступає в ролі офіційного посередника — вона забезпечує тільки безкоштовні інформаційні послуги.