"Це ваш страх - це ви боїтеся нас", - Федина Зеленському через підозру ДБР

5 лютого народний депутат Софія Федина публічно звернулась до президента Володимира Зеленського через оголошену їй підозру Державного бюро розслідувань

Свою заяву народний депутат від фракції "Європейська солідарність"  Софія Федина оприлюднила в Facebook.

Депутат публічно звернулась до Зеленського:

"Відкрито звертаюсь до президента Зеленського. Я політик і, йдучи до Верховної Ради, була готова боротися проти авторитаризму, боротися за демократію, опираючись на статтю 34 Конституції України."

Вона заявила, що йдучи до ВР одним з основних завдань для себе  поставила захищати українських військових, ветеранів і волонтерів від "свавілля московських посіпак".

"І це свавілля зараз здійснює очолювана вами вертикаль. Бо всі ваші зусилля спрямовані не на розбудову економіки, роботу з міжнародними партнерами, підняття зарплат і пенсій, зменшення тарифів, а на боротьбу з власною армією, волонтерами і ветеранами, боротьбу за те, щоб якнайшвидше зачистити тих, хто захищає державу", - зазначила Софія Федина.

У своїй промові депутат Федина згадала про справи на Марусю Звіробій, Юлію Кузьменко, Яну Дугарь та Андрія Антоненка, заявивши, що Зеленський хоче ними залякати всіх і звинуватила президента у здачі українських позицій на фронті.

"Сьогодні переслідуванням мене і Марусі Звіробій ви хочете усіх залякати, типу бий, щоб іншим неповадно було. Але це ваш страх - це ви боїтеся нас. Бо в нас страху нема... Є дикий біль за державу, яку ви турботемпами знищуєте!" - сказала народний депутат від "ЄС" Софія Федина

 

  • Нагадаємо, обговорюючи розмову Зеленського з добровольцями в Золотому, Федина і волонтер Маруся Звіробій висловили припущення, що під час однієї з таких поїздок президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху. "Там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли", — сказала Федина.
  • 1 листопада стало відомо, що справа народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини, яка розкритикувала спілкування президента Володимира Зеленського з добровольцями, буде розслідуватися Державним бюро розслідувань
  • Нагадаємо, вранці 28 листопада 2019 року слідчі Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до волонтерки і добровольця Марусі Звіробій.
  • 5 лютого у Офісі генерального прокурора повідомили, що за дорученням очільника відомства Руслана Рябошапки ДБР викликає народного депутата Софію Федину для вручення підозри на 6 лютого