Уже згрібав листя і прибирав сніг: Кличко показав перевиховання вандала, який "відзначився" на Алеї художників

Хлопця, який зірвав гірлянду на Алеї художників у Києві, залучили до громадських робіт на користь міста

Про це на своїй сторінці у Facebook написав мер Києва Віталій Кличко.

"Пам’ятаєте вандала, який в ніч на 29 січня пошкодив LED-підсвітку перил на Алеї художників? Поліція затримала молодика та ще кількох його "сподвижників" оперативно. А я тоді сказав, що наполягатиму, аби тих, у кого "сверблять" руки псувати міське майно, залучали до громадських робіт на користь міста", - написав Кличко.

Він додав, що хлопець уже кілька днів прибирає туристичні об’єкти та вулиці Подільського району, де займався вандалізмом.

"Наш 20-річний “недогерой”, родом з Київської області, уже кілька днів прибирає туристичні об’єкти та вулиці Подільського району, де він і займався вандалізмом. На три тижні – щонайменше по три години щодня, хлопець залучений до громадських робіт. Він уже попрацював на Алеї художників, де відмивав написи з перил; згрібав листя у сквері на Контрактовій площі та прибирав сніг біля кінотеатру “Жовтень”; чистив схили неподалік пам’ятника Магдебурзькому праву", - зазначив Кличко.

Мер міста наголосив, що потрібно цінувати красу міста, а подібні ситуації будуть гарним уроком для потенційних вандалів.