Для політики Зеленського характерні брехня та маніпуляції, - Княжицький

Це черговий раз підтвердила історія про призначення заступником директора ДБР колишнього адвоката Януковича Олександра Бабікова

Про це народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook 

За словами нардепа, ще коли Бабікова тільки призначили, то всі хто цікавиться справами Майдану, родини "Небесної сотн", вказували на те, що у нього конфлікт інтересів, оскільки він був адвокатом Януковича. Хоча сам Бабіков публічно це заперечував. Проте журналісти програми "Слідство. інфо" навели переконливі докази того, що Бабіков був адвокатом Януковича і приймав активну участь в судовому процесі як його захисник.

“Тобто Бабіков відверто збрехав. Впевнений, що він усвідомлював, що його брехню можна легко спростувати. Просто він чітко розуміє основу політики Зеленського – обманюй, маніпулюй і тобі нічого за це не буде. Брехня і безкарність Зеленським і його командою доведена до абсолюту”, - наголосив Княжицький

Народний депутат переконаний, що призначення Олександра Бабікова -  це відверта провокація влади націлена на знущання над родинами "Небесної сотні". 

“Це призначення є просто продовженням політики дискредитації Майдану та цінностей Революції Гідності. Спочатку суди повипускали з СІЗО всіх затриманих високопосадовців, яких підозрюють в організації масових вбивств на Майдані. Як наприклад керівника СБУ Києва та Київської області генерала Щеголєва, який і підписав наказ на проведення на Майдані антитерористичної операції. Після цього прикриваючись обміном полоненими з СІЗО вийшли бійці «Чорної роти» «Беркуту», які безпосередньо вбивали протестувальників. І частина з них нещодавно зухвало повернулись в Київ вимагаючи від влади «правильно» розслідувати справи Майдану. Їх, до речі, так ніхто і не затримав. Якраз для такого «правильного» розслідування Зеленському і потрібен Бабіков в ДБР” - написав Микола Княжицький.

Також народний депутат зазначив, що направив звернення до президента щодо порушення законодавства під час призначення Олександра Бабікова заступником директора ДБР.