На аварійному автошляху в Херсонській області впала у воду фура з борошном

Чергове небезпечне ДТП, яке дивом не закінчилася трагедією, сталося у ніч з 21 на 22 лютого 2020 року поблизу села Милове Бериславського району, що на Херсонщині

Саме на трасі Мар'янське - Берислав й знаходиться напівзруйнована дорога, на яку припадає ще й переїзд через дві балки - Миловську та Новокаірську. Цього разу поблизу Миловської балки у воду впала завантажена борошном фура. Як і інша вантажівка 30 січня цього року, на Новокаірской балці, розповідає Еспресо.TV з посиланням на Херсон Daily.

І в тому, і в цьому випадках водіям вантажівок просто поталанило. Вони лишилися живими.

Аварію помітили працівники національного парку "Кам`янська Січ", котрі витягли шофера на берег і забезпечити його сухим одягом. Але машина практично зникла під водою, підняти її буде важкувато, товар, природно, змок і зіпсувався.

"У групі "Новини Бериславщини" місцеві жителі з обуренням коментують дану ситуацію. Адже влада неодноразово обіцяла зробити ремонт мостів через Миловську та Новокаірскую балки. І тепер також обіцяють з початком весни розпочати реконструкцію. Але скільки ще фур може впасти в річку до цього часу?", - наголошується у повідомленні.