FlixBus почне виконувати рейси між українськими містами вже цьогоріч

Автобусний оператор FlixBus у 2020 році вийде на ринок внутрішніх рейсів в Україні

Про це повідомили у компанії, передає НВ

“У 2020 році FlixBus планує збільшувати кількість міжнародних ліній з України, але важливою метою є запуск внутрішніх перевезень”, - йдеться в повідомленні.

“Ми бачимо величезний інтерес до рейсів усередині України. Тільки за офіційними даними, міжміським автобусним сполученням в Україні користуються близько 148 млн пасажирів на рік, і сьогодні пропозиція комфортних, безпечних і доступних автобусних подорожей недостатня. Мережа внутрішніх ліній в Україні - в наших планах на 2020 рік, і ми також працюємо над відкриттям внутрішніх продажів на наших міжнародних рейсах”, - зазначив Міхал Леман, директор FlixBus в Україні та Польщі.

При цьому в компанії не конкретизували, про які саме маршрути в Україні йдеться.

Компанія також анонсувала розвиток внутрішніх рейсів у Великій Британії та Португалії, вихід у країни Балтії та початку рейсів у Марокко.

У компанії підкреслили, що саме успіх в Україні підштовхнув FlixBus вийти на ринки Литви, Латвії та Естонії.

FlixBus вийшов на український ринок у 2019 році, запустивши регулярні міжнародні рейси, які об'єднують 10 українських міст (Київ, Львів, Одеса, Житомир, Рівне, Вінниця, Умань, Хмельницький, Тернопіль та Ужгород) прямим сполученням із 44 містами Європи.

Читайте також: FlixBus в Україні: куди, за скільки та як. Що українцям варто знати про автобусний лоукостер з ЄС