"Найстрашнішими "терористами" в державі є я і Маруся Звіробій", - Федина перед допитом у ДБР

Народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина розповіла, про що буде говорити на допиті в ДБР

Повідомляє Еспресо.TV.

"Іду до ДБР в черговий раз доносити інформацію до слідчих, що починаючи з лютого 2014 року у нас в державі є московська агресія, є анексовано Крим, окуповано Донбас і з 2014 року щодня на передовій стріляють, розриваються гранати. Хочу також нагадати слідчому, що 26 жовтня, коли відбувся стрім, на передовій стріляли, а 25 ми ще мали загиблих і поранених, що сьогодні вранці мали 5 разів порушення режиму тиші, обстрілювали з мінометів 82-го і 120-го калібрів, стріляли з протитанкових гранатометів і те, що я говорю - абсолютна правда", - сказала Федина.

Вона додала, що хоче нагадати слідчим і усім тим, хто намагається сфабрикувати справу проти неї, проти Марусі та інших, що від того, що будуть говорити "тиша" і що будуть закривати очі на те, що на передовій стріляють, то від цього московська агресія нікуди не дінеться.

"Навпаки московські окупанти будуть активнішими. До речі, той наступ московських найманців, який відбувся 18 лютого є страшним, але ще одним підтвердженням того, що нашим військовим забороняють стріляти у відповідь. Якщо наших військових змушують відводити війська, якщо до наших військових президент має нагоду настільки некоректно та зі зневагою звертатися - це все спричиняє збільшення кількості вбитих, поранених, що захоплюють наші позиції, а потім тільки насміхаються над Україною і українцями. Також те, що я хотіла б сьогодні заявити - це те, що ми спостерігаємо, що найстрашнішими терористами в державі є я і Маруся Звіробій, а усіх тих, хто розстрілював майданівців, то їх відпускають, з них знімають звинувачення", - зазначила депутатка.

За її словами, в державі відбувається переворот.

"Путін намагається дискредитувати українців, нашу боротьбу, армію, усіх захисників. Якщо ми хочемо зберегти українську державу, то сьогодні мають говорити військові і констатувати те, що відбувається на передовій, сьогодні мають говорити юристи, журналісти", - наголосила Федина.