Справа Кіберальянсу: суддя взяла лікарняний під час перерви в засіданні

2 березня у Малиновському районному суді Одеси продовження справи "Українського кіберальянсу" після перерви не відбулося: суддя пішла на лікарняний

Про це повідомляють активісти "Українського Кібералянсу" з зали суду, передає Еспресо.TV.

Суд відбувався у справі арешту власності представників "Українського Кіберальянсу". Раніше адвокати підозрюваних заявили. що під час обшуків правоохоронці незаконно вилучили техніку та подали позов.

Суд відбувся у п'ятницю, 28 лютого, та продовживсяв понеділок, 2 березня. 

Суддя оголосила п'ятигодинну перерву в засіданні 0 12: 00. А о 5-й стало відомо, що за цей час вона пішла на лікарняний.

"Сьогодні о п'ятій годині вечора суддя повинен був винести рішення щодо арешту майна активістів Українського Кіберальянса, вилученого в ході обшуків. Суд почався в п'ятницю, і три години адвокати і прокурор приводили доводи, і як мені здається, прокуратурі здорово дісталося, потім суд продовжився сьогодні вранці, але замість вирішення о п'ятій годині вечора, з'ясувалося, що днем суддя пішов на лікарняний. Просто так збіглося. Бувають в житті збіги?", - написав підозрюваний, речник партії "Демократична сокира" та один з засновників "Українського кіберальянсу" Андрій Баранович, раніше відомий під псевдонімом Шон Таусенд.