Зеленський отримав таке завдання від Путіна, - Чорновол про свою підозру за Майдан

Нардеп України VIII скликання Тетяна Чорновол розповіла, що слідчі групи, нібито, працюють над тим, щоб посадити майданівців

Про це вона заявила під час мітингу на Майдані, передає Еспресо.TV.

"У мене є інформація про те, що зараз під керівництвом заступника керівника ДБР Бабікова слідчі групи працюють над тим, щоб посадити майданівців. Зокрема,  я маю інформацію і стосовно себе  - мені вже готова підозра за Майдан. Зараз обирається зручний час, щоб мені її вручити, взяти мене під варту і тд. Але справа не в мені. Справа в нашій країні. Те, що зараз робить Бабіков, адвокат Януковича, він робить не з власної ініціативи і навіть не з ініціативи одного з кураторів ДБР Портнова. Навіть не з ініціативи свого клієнта Януковича. Він це робить тому що таке завдання йому поставив президент України Зеленський. У свою чергу президент України Зеленський таке завдання отримав від президента держави-агресора Володимира Путіна", - заявила Чорновол.

За її словами, це відбувається на замовлення Путіна, який поставив Зеленському умову, що тільки після того, як той дискредитує пам’ять про Майдан будуть проводитися переговори про "мирний план", а насправді - про капітуляцію Україну. 

"І Зеленський зараз почав виконувати завдання Путіна. Саме тому керівником ДБР був поставлений адвокат Януковича Бабіков. Саме ідеологічно саме Бабіков і готовий, і професійно підкований, щоб зробити цю справу  - дискредитувати пам’ять про Майдан. Іншими словами переписати українську історію", - сказала Чорновол.